از دایرکت پول بساز

افزایش فروش از طریق دایرکت اینستاگرام

آنچه در این مقاله می خوانید :

بسیاری از افراد یا صاحبان کسب و کار که توانسته‌اند به میزان مناسب فالوور جذب کنند و در کسب و کار خود در اینستاگرام رشد کنند برای اینکه بتوانند در ارتباط با مشتریان خود باشند و جهت افزایش رضایت مشتریان خود، از پیام دایرکت اینستاگرام استفاده می‌کنند.

یکی از کم استفاده ترین منابع اینستاگرام، پاسخگویی به دایرکت است که می توان از این طریق با مخاطب یا کاربر ارتباط شخصی برقرار کرد و آنها را تبدیل به مشتری کرد. در ادامه این مقاله نکاتی را ارائه داده ایم که چطور بتوانیم از طریق دایرکت مشتریان خود را جذب کنیم؟

 

بزرگترین اشتباه در دایرکت اینستاگرام

 

 

از قدیم گفته اند بفرما، بشین و بتمرک یک معنی می دهد. ولی جالب است بدانید که اکثر پیج ها بدون اینکه متوجه باشند، در دایرکت و هر جایی که راجع به فروش محصول و خدمات خود صحبت می کنند، این کلمه بد را بجای بفرما برای مخاطبشان بکار می برند. حال به نظر شما این کلمه کدام است؟

این کلمه ای که اکثر پیج ها از آن استفاده می کنند و نباید استفاده کنند “هزینه” است. تقریبا 99 درصد کسب و کارها در هنگام صحبت با مشتری از این کلمه استفاده می کنند. به جرات می توان گفت که این کلمه بیشترین بار منفی را در مذاکرات فروش دارد. امکان ندارد شما به فردی کلمه هزینه را بگویید و او خوشش بیاید. همه ما از هزینه کردن بدمان می آید ولی نکته اینجاست که هزینه به چه چیزی می گویند؟

هزینه به مواردی گفته می شود که مصرفی است. مثل قبض آب، قبض تلفن، قبض موبایل و … . شما وقتی هزینه ای می کنید درواقع دارید پولی را می دهید برای موردی که یا مصرف شده است و یا هم اکنون مصرف می شود. اما وقتی خدمت یا محصولی به مشتری می دهید، خدمت زیبایی ارائه می دهید، کیف زیبایی را می فروشید درواقع این هزینه نیست. شما دارید به او کمک می کنید که از این به بعد بهتر باشد، حس بهتری داشته باشد، زیباتر دیده شود. بنابر این خود شما نباید با استفاده از کلمه هزینه، کاری کنید که این بار منفی کلمه در ذهن او بنشیند. حتی زمانی که مخاطب به شما می گوید هزینه این عمل چقدر است؟ یا هزینه کیف چند است؟ یا….، شما نباید در جواب او از کلمه هزینه استفاده کنید. شما می توانید از کلمات جایگزین که زیاد هم هست استفاده کنید. مثلا به او بگویید مبلغش اینقدر است، قیمتش اینقدر است. یا اگر محصولات شما آموزشی هست بگویید سرمایه گذاری روی این آموزش  اینقدر است. خیلی تفاوت می کند که در جواب فردی که  راجع به قیمتی از شما سوال می کند بگویید هزینه این عمل اینقدر است؟، هزینه خدمات اینقدر است؟ خود شما به مخاطب بار منفی را القا می کنید. هنگامی که مخاطب از این کلمه منفی استفاده میکند، شما باید با استفاده از کلماتی مانند قیمت، تعرفه و مبلغ کاری کنید قسمت منفی نیز از ذهنش پاک شود.

من تقریبا 99 درصد کسب و کارها را دیده ام که این کلمه را استفاده می کنند. حتی خیلی از همکاران من که مدعی آموزش فروش و دیجیتال مارکتینگ و اینستاگرام مارکتینگ و افزایش فروش در اینستاگرام هستند خودشان از این کلمه استفاده میکنند. به طور مثال می گویند شما برای خرید آموزشهای من یک میلیون تومان هزینه می کنید. این خیلی مهم است و هر یک کلمه ای که در مذاکره فروش که شما چه در دایرکت، چه در مذاکره تلفنی و یا هرجایی استفاده می کنید باید دقت کنید که آیا بار مثبت دارد یا بار منفی؟

 

کلماتی که باید در دایرکت اینستاگرام بگویید

 

 

یکی از اشتباهاتی که بسیاری از افراد در دایرکت و یا زمانی که با مخاطب خود راجع به محصول یا خدمات خود صحبت می کنند انجام می دهند این است که از صفت های برتری استفاده نمی کنند. یعنی طوری صحبت می کنند که در ناخوداگاه مخاطب این را القا می کنند که شما او را یک فرد زیبا، خوش تیپ و یا یک آدم مناسب نمی بینید. مثلا به او می گویید اگر این روسری را انتخاب کنید زیبا می شوید! یا اگر این عینک دودی را انتخاب کنید خوشتیپ می شوید!؟ این اشتباه است.

ما همیشه باید توجه کنیم که هیچ فردی در دنیا نیست که خودش را زشت و بدتیپ و بدردنخور بداند. پس ما باید از صفت هایی استفاده کنیم که او احساس کند ما به این نتیجه رسیدیم که الان اگر محصولات و یا خدماتی از ما را بخرد بهتر از اینی که الان هست  خواهد شد. این یعنی اینکه اگر یک محصولی را از شما انتخاب کرده است، مثلا یک روسری یا لباسی خریده است به او بگویید با این رنگ زیباتر خواهید شد، با این لباس خوش تیپ تر دیده می شوید. همین صفت های برتری باعث می شود که این فرد از نظر ذهنی احساس کند که ما او را یک فرد خوشتیپ و شایسته می دانیم و فقط می خواهیم کمک کنیم که او خوشکل تر، زیباتر، و بهتر دیده شود. دقت کنید که در دایرکت بسیار مهم است که ما در مذاکره فروشی که برای فروختن محصولات و یا خدماتمان انجام می دهیم باید هر آنچه کاری که لازم است انجام شود تا به فرد احساس خوبی دست دهد.

 

 

زمان طلایی پاسخگویی دایرکت اینستاگرام

 

 

کار سیستم فعال کننده مشبک مغز کنترل ورودی های مغز ماست. مغز ما هر روز در برابر اطلاعات بسیار زیادی قرار می گیرد و اگر مغز به همه اینها اجازه ورود دهد برای ما سخت خواهد شد. مغز فقط به آن دسته از اطلاعاتی اجازه ورود می دهد که ما بخواهیم به آنها توجه کنیم و یا برای ما مهم باشند. پس مهمترین کاری که ما برای موفقیت کسب و کارمان در فضای اینستاگرام باید انجام دهیم، جلب توجه مخاطبین است. در ادامه این مبحث به موضوع مهم تری می رسیم و فرض میکنیم ما جلب توجه مخاطب را انجام دادیم. مخاطب به پیج ما و دایرکت ما آمد حال باید چه کاری انجام دهیم؟ همان طور که قبلا هم گفتم ما باید در سریع ترین زمان ممکن دایرکت را پاسخ دهیم، دلیلش همان سیستم فعال کننده مشبک مغز بود. به این دلیل که زمانی که پیام دایرکت را میگیری، ذهن فرد مقابل در آماده ترین حالت برای تبدیل شدن به مشتری را دارد. اگر ما در آن لحظه یا چند دقیقه بعد یا نهایتا نیم ساعت بعد پاسخ دهیم احتمال جذب مشتری را بالا خواهیم برد. اما اگر به دایرکت را چند ساعت بعد یا روز بعد و… و به طور کلی دیر پاسخ دهیم دو اشکال بوجود می آید:

  1. امکان دارد آن موضوع از ذهن مخاطب بیرون رفته باشد
  2. وجود رقبا باعث می شود مخاطب علاوه بر ما به آنها نیز پیام بدهد و اگر ما دیر پاسخ دهیم احتمال اینکه این رقبا، مخاطب را جذب کرده باشند بسیار بالاست.  چون زمانی که ذهن مخاطب آمادگی داشته آنها پاسخ او را داده اند و او را جذب کرده اند. پس فراموش نکنید یکی از مهمترین کارهای روزانه در مدیریت پیج اینستاگرام پاسخ دهی به دایرکت ها در سریع ترین زمان ممکن می باشد.

 

چطور از طریق دایرکت اینستاگرام بفروشیم؟

مهم ترین مرحله بازاریابی دیجیتال ” جلب اعتماد ” است. در این راستا چند نکته را متذکر می شوم:

  1. معرفی کامل: در پیج و یا وبسایت در قسمتی که کاملا در دید و دسترس است خودتان را کامل معرفی کنید؛ رزومه، سابقه کارو … ” هرچه کاملتر بهتر” در پیج اینستاگرام حتما یک هایلایت برای معرفی خودتان داشته باشید (مثال: من کی هستم)
  2. در دسترس باشید: سعی کنید همیشه در سریعترین زمان ممکن جواب دایرکت ها، پیام های واتساپ یا تلگرام، ماس های تلفنی و …. را بدهید. مخاطب لحظه ای که پیام می دهد، از نظر ذهنی آماده تبدیل شدن به مشتری است. و هر چه دیرتر پیام بدهد به ضرر شما و نفع رقیبی است که زودتر پاسخگو بوده است.
  3. این صداست که می ماند:  تا حد امکان در دایرکت ها جواب مخاطب را با ارسال صوت بدهبد. تاثیر صوت از نظر جلب اعتماد و انتقال حس خوب به مخاطب ده ها برابر متن است.
  4. توضیح کامل: وقتی در مورد محصول و یا خدمات شما سؤالی می پرسند، کامل و بدون ابهام جواب بدهبد . تا مخاطب دچار سردرگمی و سؤالهای بیشتر نشود و گیج نگردد.   “مخاطب را از سر باز نکنید.”
  5. مزاحم نشو: دایرکت مارکتینگ اصلا به این معنی نیست که مدام پست های خودتان را به دایرکت بقیه بفرستید. این اسمش مزاحمت است . پس اینکار را نکنید.
  6. پیگیر باش: اما اگر کسی از شما در دایرکت پرسید و جواب دادید، مدتی گذشت و خبری نشد! با احترام پیگیر باشید. شاید هنوز سوالی دارد که شما جواب ندادید. ولی این کار یکبار کافی است و هر روز و هر ساعت اینکار را نکنید.