مدیریت حساب در اپلیکیشن اینستاگرام

فهرست مطالب

تایید یا رد کردن درخواست فالو در اپلیکیشن اینستاگرام

این بخش آموزش اینستاگرام بسیار ساده است. اگر حساب اینستاگرام را روی خصوصی تنظیم کنید هر کسی که بخواهد عکس‌ها یا ویدیوهایی شما را در اینستاگرام ببیند باید تقاضای فالو کردن برای شما ارسال کند. تقاضاهای فالو کردن در قسمت Activity مشاهده می‌شود. برای رد یا قبول کردن درخواست باید بر روی Confirm  یا Delete بزنید.

اگر شما به اشتباه درخواست فالو کردن را رد کنید می‌توانید از شخص مورد نظر تقاضا کنید  دوباره درخواست بدهد.

آن فالو کردن

در ابتدا باید به پروفایل شخص مورد نظر  رفته

بر روی علامت آدمک زده و سپس Unfollow  را بزنید

وقتی که یک شخص را آنفالو کنید، روی پروفایلشان به جای follow  ،message را می بینید.  وقتی که شخصی  را Unfollow می‌کنید به اون اطلاعی داده نمیشود و او متوجه نمیشود که آن فالو شده است.

نکته: زمانی که یک شخص را بلاک ‌کنید، ‌شخص بلاک شده عکس‌ها و ویدیوهای شما را نمی بیند و اگر حساب شما را در اینستاگرام جستجو کند،دیگر نمی تواند حساب شما را پیدا کند. به شخص بلاک شده در زمان بلاک شدن اطلاع داده نمی‌شود و متوجه بلاک شدن نمی شود.

خصوصی کردن حساب

به طور پیش‌فرض هر کسی می‌تواند عکس‌ها و ویدیوهای شما را در اینستاگرام مشاهده کند. در این بخش آموزش به شما آموزش می دهیم چگونه حساب خود را خصوصی کرده تا تنها اشخاصی که تایید می کنید بتوانندعکس ها و ویدیو های شما را مشاهده کنند. اگر حسابتان را روی خصوصی تنظیم کنید تنها دنبال‌کننده‌هایی که شما تایید کنید می‌توانند پست های شمار ا مشاهده کنند

برای خصوصی کردن حساب از طریق اپلیکیشن اینستاگرام 

با زدن بر روی علامت مربوطه به پروفایل خود رفته

بر روی علامت تنظیمات در بالا سمت راست بزنید

بر روی Account Privacy  بزنید و سپس Private Account  را روی On (روشن) کنید.

مواردی که باید در مورد حساب ‌های خصوصی به یاد داشته باشید:

حساب های خصوصی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته‌اید امکان دارد بسته به تنظیمات حریم شخصی در آن شبکه‌ها برای عموم نمایان باشند.

زمانی که حساب خود را خصوصی ‌کنید، افراد دیگر باید برای مشاهده پست‌های شما، درخواست فالو بدهند.

درخواست‌های فالو در قسمت Activity  مشاهده می‌شود  که می‌توانید قبول یا رد کنید.

این بخش آموزش اینستاگرام در مواقعی واقعی که نیازه از دست مزاحمی راحت شویم بسیار کاربردی است.

برای بلاک کردن یک شخص:

بر روی نام کاربری او زده تا به بروفایلش بروید

بر روی علامت سه نقطه در بالای راست صفحه زده و سپس روی گزینه Block بزنید

برای لغو بلاک یک شخص:

مراحل اول تا دوم ذا انجام دهید

بر روی Unblock بزنید