آموزش بلاگری در اینستاگرام

آموزش بلاگری در اینستاگرام

آنچه در این مقاله می خوانید :

بلاگری با چهره یا بدون چهره

بلاگری بدون چهره یعنی اینکه شما هر نوع محصول، خدمات و هر نوع تولید محتوایی که می خواهید انجام دهید، چهره خودتان نباشد. یعنی یا تصویر محصول یا آماکسینگ آن باشد و یا هر چیزی و هر حالتی بدون چهره شما ولی با صدای شما. از نظر من مهمترین تفاوتی که بین بلاگری بدون چهره با بلاگری با چهره وجود دارد میزان اعتماد است. در فضای اینستاگرام بیشترین اعتماد را مخاطب زمانی به شما دارد که چهره شما را ببیند. همانند دنیای واقعی؛ وقتی با من رودررو صحبت می کنید، نسبت به صحبتهای من و حرفهای من در مورد خدمات و محصولات بیشتر اعتماد کرده و بهتر می توانید در مورد صحبت های من تصمیم بگیرید که چقدر ادعاست و یا چه مقدار به واقعیت نزدیک است. در مورد اینستاگرام نیز همین طور است. هر مقدار شما بیشتر چهره خود را در پیج تان نشان دهید، مردم بیشتر و بهتر به شما اعتماد می کنند و موقع خرید بهتر تصمیم می گیرند.

مهمترین مشکلی که در بلاگری های بدون چهره وجود دارد  این است که هر چقدر شما خلاق باشید و از نرم افزارهایی استفاده کنید که ویدئوهای شما را جذاب تر نشان دهد. هر مقدار لایک بگیرید و ویدئوی شما ویو بگیرد، در نهایت مخاطب زمانی که می خواهد خرید کند و پول بدهد و در واقع ریسک کند مهمترین سوالش این خواهد بود که به شما اعتماد بکند یا نه؟

پس در بلاگری بدون چهره ریسک بزرگ شما این است که باعث می شود در نهایت و در بهترین حالت هم به اندازه بلاگری با چهره و یا تولید محتوای باچهره، مخاطب به شما اعتماد نکند. اگر شما بدون هیچ نرم افزاری و یا ادیت و ترفندی از خودتان ویدئو بگیرید و در پیج تان بگذارید، به دلیل اوریجینال و واقعی بودنش خیلی بیشتر مخاطب به شما اعتماد میکند تا اینکه با کلی نرم افزار و ترفند و خلاقیت، بدون چهره خودتان تولید محتوا کنید.

پیشنهاد من این است که اگر دلایل قانع کننده ای ندارید و فقط از روی خجالت و ترس از دوربین و این گونه موارد بلاگری با چهره نمی کنید، حتما به دنبال بلاگری با چهره بروید، فن بیان را یاد بگیرید. آموزشهایی زیادی برای کنارگذاشتن ترس وجود دارد و شما می توانید خیلی راحت وارد این مرحله از تولید محتوا شوید. اگر بخواهید به دنبال راه های جایگزین باشید مثلا به دلیل ترس از جلوی دوربین و یا نداشتن لباس و فن بیان خوب، سراغ بلاگری بدون چهره بروید، مطمئن باشید این کار نتایجی که بلاگری و تولید محتوای باچهره خواهد داشت را ندارد. بلاگری بدون چهره خوب و مورد تایید است اگر درون آن خلاقیت باشد و به آن فکر شده باشد.  اما از نظر من در بهترین حالت، به اندازه حالت متوسط بلاگری با چهره و تولید محتوای با چهره نمی تواند اعتماد مخاطب را به خود جلب کند. در نتیجه بازدهی تولید محتوای باچهره خیلی بیشتر است.

 

 

آموزش درست بلاگری در پیج کاری

همه میدانیم که الگوریتم اینستاگرام و سلیقه فالوئر ها حتی برای پیج های کسب و کار به شدت به سمت بلاگری و تولید محتوای اورجینال میل پیدا کرده است. اما  بلاگری در پیج های کاری چگونه است؟
اساس بلاگری تولید محتوای واقعی و اروجینال است. اما این واقعی و اورجینال برای پیج های کاری باید ترکیبی از روزمرگی تخصص باشد. یعنی چه؟ یعنی در پیج کاری نباید بلاگری شخصی و یا تولید محتوای زندگی شخصی خیلی زیاد باشد. چرا؟
چون افرادی که پیج کاری من وشما را فالو کرده اند بیشتر، محصول و خدمات ما برایشان مهم است! بنابراین لزوما خیلی علاقه ای به دیدن دائمی زندگی شخصی ما ندارند. اگر هم علاقه داشته باشند این علاقه لزوما باعث نمیشود به مشتری تبدیل شوند. بنابراین ما باید خیلی هوشمندانه، تولید محتوای بلاگری مان را با تخصص و مهارت و به صورت کلی با موضوع پیج مان ترکیب کنیم. تا مخاطب علاوه بر اعتماد و علاقه ای که به ما پیدا میکند، برای خرید محصول یا خدمات ما هم  احساس نیاز کند.
صبح خیر و شب بخیر گفتن و جملات انگیزیشی و … دیگر خیلی وقت است که از مد افتاده و بیشتر برای پیج های بلاگرها و اینفلوئنسر ها ست نه پیج های کاری!
در  پیج کاری تا حد امکان مهارت , توانایی , تخصص و تسلط خودتان را به کسب وکارتان نشان بدهید ولی در قالب محتوای اورجینال و روزمرگی! برای صبح بخیر و شب بخیر و  جملات انگیزشی و نصیحت و تفریح و سرگرمی و خنده تا دلتان بخواهد پیج وجود دارد.
نکته مهمی که همه باید رعایت کنید این است که بدانید در پیج تان چه کاری کنید که شأن و اعتبار  کسب و کارتان را بالا ببرد و نه اینکه با اکران محتواهای عمومی و کم ارزش و …خودتان را از چشم مخاطب بیاندازید! فراموش نکنید مردم از هر کسب وکاری یک انتظاری دارند! سعی کنید از حد انتظار مردم بالاتر خودتان را نشان دهید.